Vi är showgruppen Widén-Strand-Poppe…

…som med humor och glimten i ögat skapar bejublade krogshower och konserter för stora som små i Vingåkers Folkets Park.
Mia Poppe är komediennen som vi känner från bl.a. Fredriksdalsteatern i Helsingborg och biofilmer som Nina Frisk, Thomas Widén är artisten och musikern som spelat med bl.a. Sten och Stanley, Niclas Strand är de många rollernas man som stått på revyscener i hela landet och Johanna Widén är violinisten och sångerskan som trollbinder oss med sin musik.

KOMMANDE REVY.

Knäpp upp på nytt

-En hyllningsrevy till Povel Ramel 100 år

Revyproffsen Mia Poppe, Niclas Strand tillsammans med musikerna Johanna och Thomas Widén presenterar en nyskriven hyllningsrevy till minne av Povel Ramel som skulle fyllt 100 år i år. Det är en revy som flirtar med det förflutna men utspelas i samtid, kvartetten plockar upp musikaliska karameller i samverkan med Povels underfundiga texter och lekfullhet. Det utlovas en musikalisk och underhållande afton i äkta ”ramelanda”! Vingåkers Folketspark är den perfekta platsen för en Ramelrevy. Tankarna för oss tillbaka till Knäppupprevyernas tältföreställningar. Missa inte denna unika skrattrevy till minne av Povel Ramel.

Föreställningen är i två akter (ca 2 timmar inkl. paus). För den som vill beställa bord så serveras middag en timme innan föreställningen. Det serveras varmrätt, kaffe & kaka. Vi erbjuder dessutom försäljning under pausen i vår restaurang. Här finner du bakverk, kaffe/te, vin, öl eller alkoholfritt och goda snacks.

Är du matallergiker? Köp biljett inkl mat och skriv i god tid till musikochnoje@gmail.com så hjälper dem er.
Ledsagare går gratis men betalar för maten – se ”Matbiljett (ledsagare) För gruppbokningar – Skriv till info@wspevent.se

Säkra din biljett redan idag

REGI: SANNA EKMAN

FÖRESTÄLLNINGAR

Välj datum och klicka på biljettknappen då kommer du till vår biljettsida.
Där väljer du sedan om du vill ha matpaketet eller endast föreställning.
Vi problem med biljettbokning ring Ticksters kundtjänst 0771-477070.

LÖRD 1 OKT

PREMIÄR – FÖRESTÄLLNING 18.00 – MIDDAG 17.00

SÖND 2 OKT

FÖRESTÄLLNING 16.00 – MIDDAG 15.00

FRED 7 OKT

FÖRESTÄLLNING 19.00 – MIDDAG 18.00

LÖRD 8 OKT

FÖRESTÄLLNING 18.00 – MIDDAG 17.00

SÖND 9 OKT

FÖRESTÄLLNING 16.00 – MIDDAG 15.00

FRED 14 OKT

FÖRESTÄLLNING 19.00 – MIDDAG 18.00

LÖRD 15 OKT

FÖRESTÄLLNING 18.00 – MIDDAG 17.00

SÖND 16 OKT

FÖRESTÄLLNING 16.00 – MIDDAG 15.00

FRED 21 OKT

FÖRESTÄLLNING 19.00 – MIDDAG 18.00

LÖRD 22 OKT

FÖRESTÄLLNING 18.00 – MIDDAG 17.00

SÖND 23 OKT

FÖRESTÄLLNING 16.00 – MIDDAG 15.00

För större gruppbokningar kontakta info@wspevent.se

MENY

  • Klassisk Wallenbergare med potatis och palsternackspuré
  • Gräddsås samt  smörslungade ärtor och rårörda lingon.
  • Kärleksmums m. Kaffe
Vid eventuella allergier mejla musikochnoje@gmail.com

UTSTÄLLNING

I samband med föreställningen visar Povel Ramel-sällskapets för jubileumsåret framtagna affischutställning i parkens foaje.

OM GRUPPEN.

MIA POPPE.

MIA POPPE är skådespelare, regissör och underhållare. Utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Mia har under sin karriär arbetat flitigt på våra teaterscener och inom film och tv. Många år på Fredriksdalsteatern i Helsingborg med sin far Nils Poppe och senare med Eva Rydberg men även på Vallarna i Falkenberg och Stockholms Stadsteater och Riksteatern. På film o tv kan ni bl a ha sett Mia i Nina frisk av Maria Blom och Drottningoffret på tv. Mia undervisar även på Calle flygare teaterskola samt är huvudlärare på Balettakademiens nystartade teaterutbildning där hon också sitter med ledningsgruppen.

JOHANNA WIDÉN.

JOHANNA WIDÉN är Vaggerydstjejen som vill beröra människor i allt hon gör – med sin sång, sin fiol, i undervisning med elever och när hon skriver musik. Hon har jobbat som sångare, musiker och kompositör i över 25 år. Hennes register spänner över genrer som visa, folkmusik, pop, musikal, jazz och klassiskt. Johannas drivkraft är att ha roligt med musiken och att hjälpa andra att uttrycka sig via musiken, ett arbete som belönats med ett flertal kulturpriser. I gruppen Widén-Strand-Poppe ser hon fram emot att bryta ny mark musikaliskt och artistiskt på den fasta scenen i Vingåkers Folkets Park och på turné med uppsättningarna runt om i landet.

NICLAS STRAND.

NICLAS STRAND är skådespelare och underhållare, utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms Improvisationsteater. Har medverkat i en lång rad teaterföreställningar, operetter, revyer och filmer, bl a “Vita hästen”, “My Fair Lady” och “Sound of Music”. Har under många år spelat sommarteater vid såväl Hebbevillan i Södertälje som på Poppegården i Helsingborg. Vurmar även för pedagogisk teater för barn tillsammans med Mia Poppe och resten av ensemblen.

THOMAS WIDÉN.

THOMAS WIDÉN är vår multimusiker och kapellmästare. Han sjunger, spelar piano, gitarr och bas. Som ung hängde han i replokaler, spelade elbas i hårdrocksband och drömde om att stå på de stora scenerna – och lovade sig själv att aldrig spela i ett dansband. Det han inte visste då var att han 15 år senare, som basist och sångare, under några år skulle bli medlem i just dansbandet Sten & Stanley. I den egna musikstudion är det alltid en ny produktion på gång och det är Thomas som gör musikarrangemangen till våra föreställningar. Som musiker, sångare, kapellmästare, allsångsledare, enmansorkester, sidekick med mera har han stått på dem flesta typer av scener i Norden

PRESSBILDER.

Foto: Lena Nilsson

KONTAKT.

©2022 WIDÉN-STRAN-POPPE | WEBPROD: BLOMILL