JULKONSERT

Widén-Strand-Poppe är traditionsenligt tillbaka med årets julkonsert där hela familjerna samlas på scenen. I tider som dessa är det viktigt att ha roligt också, så därför har vi bjudit in skådespelaren och komikern Jörgen Sjöberg som är en väletablerad ståuppkomiker känd från bland annat Norra Brunn och roliga reklamfilmer. Vill ni uppleva äkta och familjär julstämning, sång, musik och skratt? Välkommen till Vingåkers Folkets Park!

Föreställningen är ca två timmar inklusive paus. Förbeställ gärna vår juliga go’fika som serveras i pausen. Go’fika består av vörtbröd med must + kaffe/te/saft, lussebulle & pepparkaka

Biljettpris: 395 kr.
Skolungdom: 200 kr.
Go’fika: 120 kr

Fredag 15 dec 19.00

VINGÅKERS FOLKETS PARK

Lördag 16 dec 16.00

VINGÅKERS FOLKETS PARK

Lördag 16 dec 19.00

VINGÅKERS FOLKETS PARK

Söndag 17 dec 16.00

VINGÅKERS FOLKETS PARK

OM GRUPPEN.

Vi är gruppen Widén-Strand-Poppe som med humor och glimten i ögat skapar bejublade krogshower och konserter för stora som små i Vingåkers Folkets Park.
Mia Poppe är komediennen som vi känner från bl.a. Fredriksdalsteatern i Helsingborg och biofilmer som Nina Frisk, Thomas Widén är artisten och musikern som spelat med bl.a. Sten och Stanley, Niclas Strand är de många rollernas man som stått på revyscener i hela landet och Johanna Widén är violinisten och sångerskan som trollbinder oss med sin musik.

MIA POPPE.

MIA POPPE är skådespelare, regissör och underhållare. Utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Mia har under sin karriär arbetat flitigt på våra teaterscener och inom film och tv. Många år på Fredriksdalsteatern i Helsingborg med sin far Nils Poppe och senare med Eva Rydberg men även på Vallarna i Falkenberg och Stockholms Stadsteater och Riksteatern. På film o tv kan ni bl a ha sett Mia i Nina frisk av Maria Blom och Drottningoffret på tv. Mia undervisar även på Calle flygare teaterskola samt är huvudlärare på Balettakademiens nystartade teaterutbildning där hon också sitter med ledningsgruppen.

JOHANNA WIDÉN.

JOHANNA WIDÉN är Vaggerydstjejen som vill beröra människor i allt hon gör – med sin sång, sin fiol, i undervisning med elever och när hon skriver musik. Hon har jobbat som sångare, musiker och kompositör i över 25 år. Hennes register spänner över genrer som visa, folkmusik, pop, musikal, jazz och klassiskt. Johannas drivkraft är att ha roligt med musiken och att hjälpa andra att uttrycka sig via musiken, ett arbete som belönats med ett flertal kulturpriser. I gruppen Widén-Strand-Poppe ser hon fram emot att bryta ny mark musikaliskt och artistiskt på den fasta scenen i Vingåkers Folkets Park och på turné med uppsättningarna runt om i landet.

NICLAS STRAND.

NICLAS STRAND är skådespelare och underhållare, utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms Improvisationsteater. Har medverkat i en lång rad teaterföreställningar, operetter, revyer och filmer, bl a “Vita hästen”, “My Fair Lady” och “Sound of Music”. Har under många år spelat sommarteater vid såväl Hebbevillan i Södertälje som på Poppegården i Helsingborg. Vurmar även för pedagogisk teater för barn tillsammans med Mia Poppe och resten av ensemblen.

THOMAS WIDÉN.

THOMAS WIDÉN är vår multimusiker och kapellmästare. Han sjunger, spelar piano, gitarr och bas. Som ung hängde han i replokaler, spelade elbas i hårdrocksband och drömde om att stå på de stora scenerna – och lovade sig själv att aldrig spela i ett dansband. Det han inte visste då var att han 15 år senare, som basist och sångare, under några år skulle bli medlem i just dansbandet Sten & Stanley. I den egna musikstudion är det alltid en ny produktion på gång och det är Thomas som gör musikarrangemangen till våra föreställningar. Som musiker, sångare, kapellmästare, allsångsledare, enmansorkester, sidekick med mera har han stått på dem flesta typer av scener i Norden

PRESSBILDER.

Foto: Lena Nilsson

TIDIGARE FÖRESTÄLLNINGAR

KONTAKT.

©2023 WIDÉN-STRAN-POPPE | WEBPROD: BLOMILL