TIDIGARE FÖRESTÄLLNINGAR

I CAN JIVE
-en inte helt sann berättelse runt en rockkung.

Mer info (Klicka här)
Det är 50-tal och en av våra stora artister Jerry Williams gör en storstilad entré i rockvärlden. Detta är en krogshow som med humor, minnen och mycket rock’n’roll berättar historien om rörmokaren i skinnpaj från barndomens Solna till sucscéartade folkparksturnéer och arenor i Sverige. Jerry Williams hörde till Sveriges populäraste folkparksartister, spelade musikal, gjorde krogshower och var programledare i radio och TV Med rock’n’rollen i hjärtat, socialismen i blodet och en massa sväng underhöll han Sverige i nästan 60 år

Det utlovas härlig medryckande musik i Jerrry Williamsanda med showgruppen Widén-Strand-Poppes unika sätt där skådespelarna och artisterna gestaltar delar av hans historia med en stor skopa humor och glimt i ögat.

JULKONSERT

Mer info (Klicka här)
Showgruppen Widén-Strand-Poppe med familjer bjuder åter in till en julkonsert full av traditioner och nya infall med sång, musik, skratt, humor och allt som hör julen till. Årets gästartist är skådespelerskan Carina Lidbom känd från bl.a. Julkalendern Sunes jul och Rederiet. Julkonserten är ca två timmar inklusive en paus där det kommer att finnas kaffeservering.

KNÄPP UPP PÅ NYTT
-En hyllningsrevy till Povel Ramel 100 år

Mer info (Klicka här)

Revyproffsen Mia Poppe, Niclas Strand tillsammans med musikerna Johanna och Thomas Widén presenterar en nyskriven hyllningsrevy till minne av Povel Ramel som skulle fyllt 100 år i år. Det är en revy som flirtar med det förflutna men utspelas i samtid, kvartetten plockar upp musikaliska karameller i samverkan med Povels underfundiga texter och lekfullhet. Det utlovas en musikalisk och underhållande afton i äkta ”ramelanda”! Vingåkers Folketspark är den perfekta platsen för en Ramelrevy. Tankarna för oss tillbaka till Knäppupprevyernas tältföreställningar. Missa inte denna unika skrattrevy till minne av Povel Ramel.

KONTAKT.

©2023 WIDÉN-STRAN-POPPE | WEBPROD: BLOMILL

X