50 år med Svensktoppen

Klicka på bilden för att ladda ner en PDF om krogshowen i Vingåker 2017

50 ÅR MED SVENSKTOPPEN

I en musikalisk föreställning, som sträcker sig från 60-tal till nutid, får vi följa ett par som är besatta av radioprogrammet Svensktoppen.

Dialogen består till stor del av låttitlar, men även historiska fakta från de fem decennier som föreställningen speglar. Radion ändrar utseende, kläderna likaså, men paret åldras inte. De är lika odödliga som Svensktoppsmusiken.

widen-strand-poppe-svensktoppen

Kvartetten Widén–Strand–Poppe skapar en nostalgisk och lustfylld musikalisk resa med nytänkande tonsäkra arrangemang och farsartade scener som bjuder på många skratt och minnen. Naturligtvis sjungs de bästa låtarna som passerat revy i Svensktoppens historia, från den första tonen fram till dagens lista. Krogshowen hade premiär på restaurang Kirin i Segeltorp i januari 2013

svensktoppen-banner-scener

Konceptet är att publiken äter mat innan föreställningen och ser den första akten (ca 50 min). I pausen (ca 20 min) serveras kaffe inför den andra akten (ca 45 min).

Showen, som består av fem tablåer, kan även delas upp i fem stycken 20 minuter långa akter för att passa just ert event.

Vi behöver en scen som är minst 4 meter bred och 3 meter djup.
Scenografi, ljud och ljus har vi med oss.

Klicka här för att ladda ner all information som .pdf

Klicka här för att ladda ner en generell affisch som .pdf

Klicka här för att höra vår musik på Spotify.

widen-strand-poppe-logo-liggande