Reskamraten

Reskamraten affisch

“Reskamraten” av H.C. Andersen

Under ett par magiska sommarveckor förvandlas Vingåkers Folkets Park till Sagoparken i Vingåker, när vi spelar musikalisk familjeteater med nyskriven musik för åldrarna 3-103 år.

Ska den förhäxade prinsessan någonsin bli god? Kommer det otäcka bergatrollet besegras? Följ med Johannes på sin äventyrliga vandring i den vida världen med sin reskamrat, i sökandet efter svar..

Musik, mystik och dramatik i H.C. Andersens saga om att godhet alltid lönar sig. Ty hjälper du någon så får du själv hjälp tillbaka – om än från oväntat håll..

Till föreställningen söker vi även teaterintresserade personer i Vingåker med omnejd från 10 år och uppåt, som vill vara med och skapa vår magiska värld i parken. Du behöver inte ha någon tidigare teatererfarenhet, men du måste ha tid att vara med på repetitionerna och förstås alla föreställningar i juli. Välkommen att skicka din intresseanmälan till: mail@miapoppe.se så berättar vi mer.

Medverkande:

Widén-Strand-Poppe
Göran Thorell
Ida Wadman
Ruben Lundström
och en stor ensemble

Spelperiod:

17 juli – 28 juli 2019

i Vingåkers Folkets Park

Föreställningar:

Onsdag-Fredag kl. 18.00

Lördag-Söndag kl. 15.00

(Insläpp en timme innan föreställning.)

Biljetter:

Enkelbiljett: 150 kr

Familjebiljett: 500 kr

(4 personer)

Längd:

Föreställningen består av en akt på ca 60 minuter.

Friluftsteater!

Föreställningen spelas på vår vackra utomhusscen i parken. Vid ostadigt väder är det bra om man har med sig en regnjacka och vid ösregn spelar vi inomhus.

Förtäring:

Ni som vill njuta av vår fina park, där både café med go-fika och den klassiska korvkiosken har öppet, är välkomna hit en timme innan föreställningens början.

Klicka här för att boka biljett

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se

“Vi vandrar tillsammans
och är varandras reskamrat!”

Pressklipp från tidigare föreställningar:

I sommar sätter Widén, Strand och Poppe upp familjeföreställningen Reskamraten i Folkets park. Nu söker man med ljus och lykta efter teaterintresserade som vill vara med i musikalen.Emma Eriksson, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:

Många barn på plats när Aladdin spelades

Publicerat: