Om kvartetten

title-kvartetten

Niclas Strand
Skådespelare och underhållare, utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms Improvisationsteater. Har medverkat i en lång rad teaterföreställningar, operetter, revyer och filmer, bl a Vita hästen, My Fair Lady och Sound of Music. I sju somrar har han spelat sommarteater på Hebbevillan i Södertälje. Har många olika underhållningsprogram som han framför själv eller tillsammans med Mia Poppe.

Mia Poppe
Skådespelare, regissör och underhållare – en av huvudlärarna vid Calle Flygare Teaterskola – utbildad vid scenskolan i Göteborg. Har medverkat i många uppsättningar på såväl teater som TV och film. Sommaren 2012 spelade hon i August Strindbergs “Pelikanen” på Poppegården i Skåne, tillsammans med bl.a. Niclas Strand. Som anställd vid Stockholms stadsteater medverkade hon bl a i musikalen Spelman på taket.

Thomas Widén
Är utbildad vid Örebro musikhögskola. Musiker, i första hand som basist och sångare, men också som gitarrist och pianist. Har arbetat tillsammans med artister som Lotta Engberg, Nanne Grönwall, Martin Stenmark, Lill Lindfors m fl.

Johanna Widén
Utbildad violinpedagog vid Musikhögskolan i Örebro och är även utbildad suzukipedagog. Folkmusiken ligger henne varmt om hjärtat och hon skriver även egen musik. Hon har också varit aktuell i både radio och TV med folkmusikgruppen “Triss i Damer”, som turnerade flitigt i Sverige under 90-talet. På senare tid har Johanna startat både WM-kören och en egen musikskola i Vingåker.

widen-strand-poppe-logo-liggande