Oktoberfest

Oktoberfesten är tillbaka!

I oktober är succén från hösten 2018 tillbaka, när vi åter igen förvandlar Vingåkers Folkets Park till vår egna variant av en sydtysk ölhall, ångandes av alp-gemyt!

Det blir OKTOBERFEST på Widén-Strand-Poppes sätt: med joddling i Lederhosen, operett i spetskreationer, tårdrypande musikalnummer och brokig folkmusik från olika delar av världen. Det är en interaktiv föreställning där ni mer än gärna får sjunga med i bl.a. tyska dryckesvisor och stampa takten till oförglömliga partyhits!

Hela krogshowen är drygt två timmar lång, uppdelad i flera delar med förfriskningspauser emellan, då man förutom traditionella drycker som öl, vin och givetvis ett alkoholfritt alternativ, även kan köpa matnyttigheter i form av en tysk Kalte Platte fullspäckad med kallskurna läckerheter, de traditionella tyska saltbestänkta Brezel-kringlorna och mer därtill.

Krogshower hösten 2019:

11 – 26 Oktober

Fredagar 19.00

Lördagar 18.00

Biljetter:

250 kr

(Från 18 år.)

Längd:

2,5 timmar med pauser.

Klicka här för att boka biljett

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se

Herzlich Willkommen!

Pressklipp från våra föreställningar:

Öl, operett, tyrolermusik, joddelkurs och en hel skrälldus folkbildande kuriosa står på menyn när Folkets Park i Vingåker förvandlas till en ölhall i södra Bayern.Emma Eriksson, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:
Nu lyfter nöjeslivet i Vingåker. Thomas Widén kliver in som andelsägare i Folkets park med Johanna Widén, Niclas Strand och Mia Poppe som har ett gemensamt mål: att skapa ett blomstrande nöjespalats.Carina Wising, Katrineholms-Kuriren
Publicerat: