Oktoberfest


Oktoberfesten är tillbaka!

Traditionen fortsätter i Vingåkers Folkets Park, när vi för tredje året i rad förvandlar parken till vår egna variant av en sydtysk ölhall, ångandes av alp-gemyt!

Det blir som vanligt OKTOBERFEST på vårt sätt: med joddling i Lederhosen, operett i spetskreationer, tårdrypande musikalnummer och brokig folkmusik från olika delar av världen. Ni som varit här förut kommer känna igen vissa delar och upptäcka en hel del nyskrivet material i denna interaktiva föreställning, där ni mer än gärna får sjunga med i bl.a. tyska dryckesvisor och stampa takten till oförglömliga partyhits!

Hela krogshowen är drygt två timmar lång, uppdelad i flera delar med förfriskningspauser emellan, då man förutom traditionella drycker som öl, vin och givetvis ett alkoholfritt alternativ, även kan köpa matnyttigheter i form av en tysk Kalte Platte fullspäckad med kallskurna läckerheter, de traditionella tyska salta Brezel-kringlorna och mer därtill.

Dessutom lokalbryggt Oktoberöl
från Lövåsens bryggeri!

Krogshower hösten 2020:

10 – 31 Oktober

Fredagar 19.00

Lördagar 18.00

Biljetter:

Show: 295 kronor

Kalte Platte: 150 kronor

(Från 18 år.)

Längd:

2,5 timmar med pauser.

Klicka här för att boka biljett

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se

Ein Prosit, liebe Freunde!
Abonnera Oktoberfest
i Vingåkers Folkets Park:

Vi erbjuder sällskap på ca 60 personer och uppåt att boka krogshowen i Vingåkers Folkets Park som en privat tillställning utanför de ordinarie föreställningarna. Det kan vara ett födelsedagsskalas för en mogen jubilar, en företagsfest för de anställda eller kanske en förening som vill fira lite extra.

Lägg även gärna till en läcker folkparksbuffé eller en kallskuren “Kalte Platte” till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

Hör av dig med en intresseförfrågan, så berättar vi mer angående priser och möjligheter.

Bokningsförfrågningar för abonnemang:

Thomas Widén

Telefon: 0703-16 19 22
info@widen-strand-poppe.se

Pressklipp från våra föreställningar:

Recension Oktoberfest 2019

De kan konsten att spela upp till fest och få med alla på tåget, det måste man säga. (—) Det är en show som aldrig riktigt vill ta slut. Nu vill det bara till att Vingåkersborna överger tv-apparaterna för en kväll och pallrar sig ner till folkparken. För det förtjänar det här gänget av proffsiga underhållare.Per Hellgren, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:

Dags för årets upplaga av Oktoberfest

Konceptet är detsamma, men shownumren är i huvudsak nya – om man bortser från vissa sångnummer som är givna på en Oktoberfest.
– Och vi har till och med nya lederhosen, så att publiken ska slippa se samma, säger Niclas Strand. Anna Mi Skoog, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:
Öl, operett, tyrolermusik, joddelkurs och en hel skrälldus folkbildande kuriosa står på menyn när Folkets Park i Vingåker förvandlas till en ölhall i södra Bayern.Emma Eriksson, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:
Nu lyfter nöjeslivet i Vingåker. Thomas Widén kliver in som andelsägare i Folkets park med Johanna Widén, Niclas Strand och Mia Poppe som har ett gemensamt mål: att skapa ett blomstrande nöjespalats.Carina Wising, Katrineholms-Kuriren
Publicerat: