Länge Leve Folkparken


OBS!
Spelperioden i Vingåkers Folkets Park är flyttad till början av september. Förköpta biljetter kan bytas till en av de nya föreställningarna eller till någon av våra andra kommande uppsättningar.

Succén är tillbaka!
Länge Leve Folkparken!

Välkommen till en musikalisk folkparksshow som börjar i en tid då arbetarrörelsen anlade festplatser för folkliga nöjen, men också som en plats för politiska möten. Vår vindlande resa tar sin början i en folkpark på den svenska landsbygden i början på det glada 1920-talet och slutar i en nutid någonstans mellan fiktion och verklighet.

Vi följer folkets parks romantiska, svåra, ibland ekivoka och mytomspunna historia i en kavalkad av minnen varvat med Rock’n’Roll. För musiken har alltid varit central i folkparkerna från norr till söder och i vår föreställning speglar musiken årtiondena och vad som var just ”Rock’n’Roll”, då som nu.

Stig Karlsson, även kallad farfar, lever genom alla tidsepoker – tre generationer faktiskt – och slutar aldrig att älska sin Helga. Om de kommer att få varandra på slutet? Det vet bara Folkparken. Om den bara kunde tala…

Hela krogshowen är ca 2,5 timme lång, inklusive pauser.

Föreställningar i Vingåker 2020:

Lördag 5 september 18.00 – Slutsålt

Fredag 11 september 19.00

Lördag 12 september 18.00

(Insläpp för matgäster 90 minuter innan föreställning.)

Produktionen har flyttats till september 2020 med anledning av pandemin. Se information längre ned angående byte av redan köpta biljetter.

Folkparksbuffé:

Ugnsbakad gravad fjordlax smaksatt med chili och citrus
Vitlöks- och chilimarinerad helstekt fläskfilé
Örtmarinerad kycklingfilé
Potatisgratäng gratinerad med västerbottenost
Rosmarin-bakade rotfrukter
Gräddig konjaksspetsad grönpepparsås
Vår egengjorda bearnaisesås
Två sorters sallad
Smör och färskt bröd
Kaffe och kaka på maten

Vegetariskt alternativ:

Sötpotatisbiff med caschewnötter och ingefära
Kikärtsbiff med morot och vitlök (samt ägg)
Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost

Veganskt alternativ:

Morot- och linsbiffar
Rödbetsbiffar med linser och kikärtor

Vegetarisk eller vegansk buffé, samt eventuella allergier, måste föranmälas till oss minst tre dagar innan föreställningen via e-post:
musikochnoje@gmail.com

Baren är öppen!

Öl och vin serveras både till maten och showen.

Biljetter:

Show: 295 kronor

Buffé: 250 kronor

(Från 18 år.)

Boka biljett!

Produktionen har flyttats till hösten 2020 med anledning av pandemin. Vi ber er som har köpt biljetter till någon av vårens föreställningar att maila oss den bokningsbekräftelse ni fick vid köpet till: info@widen-strand-poppe.se – Glöm inte att i mailet ange vilken av de nya föreställningarna ni vill gå på.Välkomna på en oförglömlig folkparksfärd!
Länge Leve Folkparken
på turné under 2020-2021!

Krogshowen Länge Leve Folkparken är ute på turné i hela Sverige under 2020 och spelar i allt från bygdegårdar till större teaterscener – och förstås väldigt gärna i någon av landets alla folkparker.

Klicka här för att ladda ner informationsblad.

Bokningsförfrågningar turné:

Widén-Strand-Poppe

info@widen-strand-poppe.se
0151-60400

Abonnera krogshowen
i Vingåkers Folkets Park:

Vi erbjuder sällskap på ca 60 personer och uppåt att boka krogshowen Länge Leve Folkparken på vår hemmascen Vingåkers Folkets Park. Det kan vara ett födelsedagsskalas för en mogen jubilar, en företagsfest för de anställda eller kanske en förening som vill fira lite extra.

Lägg även gärna till vår erkänt läckra folkparksbuffé till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

Hör av dig med en intresseförfrågan, så berättar vi mer angående priser och möjligheter.

Bokningsförfrågningar i Vingåker:

Thomas Widén

0703-16 19 22
info@widen-strand-poppe.se

Grafiskt material till föreställningen:

Pressklipp från våra föreställningar:


Bredden i musiken, från 20-talsdängor till tuggummipop, liksom bredden i sångsätt och spelstilar, gör det också till en föreställning som är rolig att göra för showgruppens medlemmar själva.
–Vi har så fruktansvärt roligt! Tanken är att det ska vara lättillgängligt och att publiken ska känna sig glad, säger Mia Poppe.Anna Mi Skoog, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:

Widén-Strand-Poppes nya show ’Länge leve folkparken’ drar upp spikarna ur folkparkserans kista och bygger om kistan till en brygga mot parkens framtid.Carina Wising, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:

Historien berättas med premiär på lördag i ord och toner i Vingåkers Folkets park, i showen ’Länge leve folkparken’. På scenen finns folkparkens alla attribut; björken, det röda planket, de kulörta lyktorna, och så artister som framför en kavalkad av låtar från näst intill ett sekel av folkparkshistoria..Carina Wising, Katrineholms-Kuriren
Publicerat: