Vi är showgruppen Widén-Strand-Poppe…

…som med humor och glimten i ögat skapar bejublade krogshower och konserter för stora som små i Vingåkers Folkets Park.
Mia Poppe är komediennen som vi känner från bl.a. Fredriksdalsteatern i Helsingborg och biofilmer som Nina Frisk, Thomas Widén är artisten och musikern som spelat med bl.a. Sten och Stanley, Niclas Strand är de många rollernas man som stått på revyscener i hela landet och Johanna Widén är violinisten och sångerskan som trollbinder oss med sin musik.

KOMMANDE FÖRESTÄLLNING.

Julkonsert i Vingåkers Folkets Park!

Showgruppen Widén-Strand-Poppe med familjer bjuder åter in till en julkonsert full av traditioner och nya infall med sång, musik, skratt, humor och allt som hör julen till. Årets gästartist är skådespelerskan Carina Lidbom känd från bl.a. Julkalendern Sunes jul och Rederiet. Julkonserten är ca två timmar inklusive en paus där det kommer att finnas kaffeservering.

FÖRESTÄLLNINGAR

Välj datum och klicka på biljettknappen då kommer du till vår biljettsida.
Vi problem med biljettbokning ring Ticksters kundtjänst 0771-477070.

Fredag den 16 dec

JULKONSERT kl. 19.00

Lördag den 17 dec

JULKONSERT kl. 16.00

Lördag den 17 dec

JULKONSERT kl. 19.00

Söndag den 18 dec

JULKONSERT kl. 16.00

OM GRUPPEN.

MIA POPPE.

MIA POPPE är skådespelare, regissör och underhållare. Utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Mia har under sin karriär arbetat flitigt på våra teaterscener och inom film och tv. Många år på Fredriksdalsteatern i Helsingborg med sin far Nils Poppe och senare med Eva Rydberg men även på Vallarna i Falkenberg och Stockholms Stadsteater och Riksteatern. På film o tv kan ni bl a ha sett Mia i Nina frisk av Maria Blom och Drottningoffret på tv. Mia undervisar även på Calle flygare teaterskola samt är huvudlärare på Balettakademiens nystartade teaterutbildning där hon också sitter med ledningsgruppen.

JOHANNA WIDÉN.

JOHANNA WIDÉN är Vaggerydstjejen som vill beröra människor i allt hon gör – med sin sång, sin fiol, i undervisning med elever och när hon skriver musik. Hon har jobbat som sångare, musiker och kompositör i över 25 år. Hennes register spänner över genrer som visa, folkmusik, pop, musikal, jazz och klassiskt. Johannas drivkraft är att ha roligt med musiken och att hjälpa andra att uttrycka sig via musiken, ett arbete som belönats med ett flertal kulturpriser. I gruppen Widén-Strand-Poppe ser hon fram emot att bryta ny mark musikaliskt och artistiskt på den fasta scenen i Vingåkers Folkets Park och på turné med uppsättningarna runt om i landet.

NICLAS STRAND.

NICLAS STRAND är skådespelare och underhållare, utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms Improvisationsteater. Har medverkat i en lång rad teaterföreställningar, operetter, revyer och filmer, bl a “Vita hästen”, “My Fair Lady” och “Sound of Music”. Har under många år spelat sommarteater vid såväl Hebbevillan i Södertälje som på Poppegården i Helsingborg. Vurmar även för pedagogisk teater för barn tillsammans med Mia Poppe och resten av ensemblen.

THOMAS WIDÉN.

THOMAS WIDÉN är vår multimusiker och kapellmästare. Han sjunger, spelar piano, gitarr och bas. Som ung hängde han i replokaler, spelade elbas i hårdrocksband och drömde om att stå på de stora scenerna – och lovade sig själv att aldrig spela i ett dansband. Det han inte visste då var att han 15 år senare, som basist och sångare, under några år skulle bli medlem i just dansbandet Sten & Stanley. I den egna musikstudion är det alltid en ny produktion på gång och det är Thomas som gör musikarrangemangen till våra föreställningar. Som musiker, sångare, kapellmästare, allsångsledare, enmansorkester, sidekick med mera har han stått på dem flesta typer av scener i Norden

PRESSBILDER.

Foto: Lena Nilsson

KONTAKT.

©2022 WIDÉN-STRAN-POPPE | WEBPROD: BLOMILL