Full Fart i Folkparken

Full Fart i Folkparken

Full Fart i Folkparken!

Välkommen till en musikalisk folkparksshow, som tar vid där föregångarföreställningen ”Länge Leve Folkparken” slutade sin vindlande färd genom folkparkens historia fram till idag. Nu blickar vi framåt!

Landsbygden har sett sin beskärda del av stockholmare, men Bosse ”The big boss” tar nog priset. I en slug manöver lyckas han ta över folkparken framför näsan på folkhemsföreningar och bridgeklubbar och ska nu satsa på att bygga ett glittrande casino med tillhörande shoppinggalleria och lyxhotell på den anrika tomten. Med ritningarna i högsta hugg och grävskoporna vid grinden ser allt väldigt mörkt, men inte ens en storfräsare från storstan kan stå emot den gamla parkens rustika scharm och snart börjar hon påverka Bosse mer än han anar.. Det våras för nya tider!

Showgruppen Widén-Strand-Poppe har med utgångspunkt från 2019 års succé ”Länge Leve Folkparken” kokat ihop sin mest galna och humorspäckade krogshow hittills och längtar efter att få dela den både med publiken i Vingåkers Folkets Park och senare på turné i Mellansverige.

Hela krogshowen är drygt två timmar lång, inklusive paus. Förboka gärna vår erkänt läckra folkparksbuffé till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

Längd:

2,5 timmer inklusive pauser.

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se

Klipp från föregångaren ”Länge Leve Folkparken”:Välkomna att blicka in i
folkparkens framtid med oss!
Abonnera krogshowen
i Vingåkers Folkets Park:

Efter föreställningens premiär erbjuder vi sällskap på ca 60 personer och uppåt att boka krogshowen ”Full Fart i Folkparken” på vår hemmascen Vingåkers Folkets Park. Förutom researrangörer kan det handla om ett födelsedagsskalas för en mogen jubilar, en företagsfest för de anställda eller kanske en förening som vill fira lite extra. Givetvis kan vi lägga in ett par personliga detaljer i föreställningen som gör just er kväll unik.

Lägg även gärna till vår erkänt läckra folkparksbuffé till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

Hör av dig med en intresseförfrågan, så berättar vi mer angående priser och möjligheter.

Bokningsförfrågningar abonnemang:

Thomas Widén

Telefon: 0703-16 19 22
info@widen-strand-poppe.se

Pressklipp från våra föreställningar:


Bredden i musiken, från 20-talsdängor till tuggummipop, liksom bredden i sångsätt och spelstilar, gör det också till en föreställning som är rolig att göra för showgruppens medlemmar själva.
–Vi har så fruktansvärt roligt! Tanken är att det ska vara lättillgängligt och att publiken ska känna sig glad, säger Mia Poppe.Anna Mi Skoog, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:

Widén-Strand-Poppes nya show ’Länge leve folkparken’ drar upp spikarna ur folkparkserans kista och bygger om kistan till en brygga mot parkens framtid.Carina Wising, Katrineholms-Kuriren
Publicerat:

Historien berättas med premiär på lördag i ord och toner i Vingåkers Folkets park, i showen ’Länge leve folkparken’. På scenen finns folkparkens alla attribut; björken, det röda planket, de kulörta lyktorna, och så artister som framför en kavalkad av låtar från näst intill ett sekel av folkparkshistoria..Carina Wising, Katrineholms-Kuriren
Publicerat: