[su_spacer size=”30″][/su_spacer]

Full Fart i Folkparken

[su_spacer size=”50″][/su_spacer]

Full Fart i Folkparken!

Välkommen till en musikalisk folkparksshow, som tar vid där föregångarföreställningen ”Länge Leve Folkparken” slutade sin vindlande färd genom folkparkens historia fram till idag. Nu blickar vi framåt!

Landsbygden har sett sin beskärda del av stockholmare, men Bosse ”The big boss” tar nog priset. I en slug manöver lyckas han ta över folkparken framför näsan på folkhemsföreningar och bridgeklubbar och ska nu satsa på att bygga ett glittrande casino med tillhörande shoppinggalleria och lyxhotell på den anrika tomten. Med ritningarna i högsta hugg och grävskoporna vid grinden ser allt väldigt mörkt, men inte ens en storfräsare från storstan kan stå emot den gamla parkens rustika scharm och snart börjar hon påverka Bosse mer än han anar.. Det våras för nya tider!

Showgruppen Widén-Strand-Poppe har med utgångspunkt från 2019 års succé ”Länge Leve Folkparken” kokat ihop sin mest galna och humorspäckade krogshow hittills och längtar efter att få dela den både med publiken i Vingåkers Folkets Park och senare på turné i Mellansverige.

Hela krogshowen är drygt två timmar lång, inklusive paus. Förboka gärna vår erkänt läckra folkparksbuffé till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

[su_spacer size=”50″][/su_spacer]

Längd:

2,5 timmer inklusive pauser.

[su_spacer size=”50″][/su_spacer]

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se

[su_spacer size=”75″][/su_spacer]

Klipp från föregångaren ”Länge Leve Folkparken”:

[su_spacer size=”25″][/su_spacer]

[su_spacer size=”50″]

[su_spacer size=”50″]

Välkomna att blicka in i
folkparkens framtid med oss!

[su_divider top=”no” divider_color=”#9B00D4″ margin=”75″]

Abonnera krogshowen
i Vingåkers Folkets Park:

Efter föreställningens premiär erbjuder vi sällskap på ca 60 personer och uppåt att boka krogshowen ”Full Fart i Folkparken” på vår hemmascen Vingåkers Folkets Park. Förutom researrangörer kan det handla om ett födelsedagsskalas för en mogen jubilar, en företagsfest för de anställda eller kanske en förening som vill fira lite extra. Givetvis kan vi lägga in ett par personliga detaljer i föreställningen som gör just er kväll unik.

Lägg även gärna till vår erkänt läckra folkparksbuffé till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

Hör av dig med en intresseförfrågan, så berättar vi mer angående priser och möjligheter.

Bokningsförfrågningar abonnemang:

Thomas Widén

Telefon: 0703-16 19 22
info@widen-strand-poppe.se

[su_spacer size=”75″]