Kungligt besök när klassisk julshow kommer tillbaka

Katrineholms-Kuriren inför Julshow 2021

–Det är lite roligt, lite tänkvärt och lite rock’n’roll. Vi har jultalet, vår årskrönika som vi brukar ha. Det här klassiska kommer också vara med men vi har hottat upp det litegrann. Och Niclas måste sjunga O, helga natt. Folk har sagt att det inte blir någon jul annars, säger [Mia Poppe] med ett skratt.Anton Swärdhagen, Katrineholms-Kuriren

Inlägg från våra tidigare föreställningar:

Rapp krogshow skojar om vår ständiga lust att fira | Katrineholms-Kuriren

Recension Med anledning att fira! – Katrineholms-Kuriren

Äntligen drar krogshowerna igång igen i Folkparken! Äntligen får man trängas vid långbord och hinka vin och käka Sverigesupé med fläskfilé, ugnsbakade rotfrukter och kantarellsalsa igen. Äntligen är det dags för kollektiva garv i dansrotundan och få se den lilla scenen glimra av proffsiga underhållare som kör hemgjorda kupletter och gläfsande sketcher. Det ska vi fira! Liksom vi ska fira kaffets dag, fluortantens dag och dansbandens dag.Per Hellgren, Katrineholms-Kuriren
Full Fart i Folkparken

Full Fart i Folkparken

Full Fart i Folkparken!

Välkommen till en musikalisk folkparksshow, som tar vid där föregångarföreställningen ”Länge Leve Folkparken” slutade sin vindlande färd genom folkparkens historia fram till idag. Nu blickar vi framåt!

Landsbygden har sett sin beskärda del av stockholmare, men Bosse ”The big boss” tar nog priset. I en slug manöver lyckas han ta över folkparken framför näsan på folkhemsföreningar och bridgeklubbar och ska nu satsa på att bygga ett glittrande casino med tillhörande shoppinggalleria och lyxhotell på den anrika tomten. Med ritningarna i högsta hugg och grävskoporna vid grinden ser allt väldigt mörkt, men inte ens en storfräsare från storstan kan stå emot den gamla parkens rustika scharm och snart börjar hon påverka Bosse mer än han anar.. Det våras för nya tider!

Showgruppen Widén-Strand-Poppe har med utgångspunkt från 2019 års succé ”Länge Leve Folkparken” kokat ihop sin mest galna och humorspäckade krogshow hittills och längtar efter att få dela den både med publiken i Vingåkers Folkets Park och senare på turné i Mellansverige.

Hela krogshowen är drygt två timmar lång, inklusive paus. Förboka gärna vår erkänt läckra folkparksbuffé till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

Längd:

2,5 timmer inklusive pauser.

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se

Klipp från föregångaren ”Länge Leve Folkparken”:Välkomna att blicka in i
folkparkens framtid med oss!
Abonnera krogshowen
i Vingåkers Folkets Park:

Efter föreställningens premiär erbjuder vi sällskap på ca 60 personer och uppåt att boka krogshowen ”Full Fart i Folkparken” på vår hemmascen Vingåkers Folkets Park. Förutom researrangörer kan det handla om ett födelsedagsskalas för en mogen jubilar, en företagsfest för de anställda eller kanske en förening som vill fira lite extra. Givetvis kan vi lägga in ett par personliga detaljer i föreställningen som gör just er kväll unik.

Lägg även gärna till vår erkänt läckra folkparksbuffé till föreställningen. Vi har öl- och vinrättigheter och en hembakt kakbuffé väl värd namnet till kaffet.

Hör av dig med en intresseförfrågan, så berättar vi mer angående priser och möjligheter.

Bokningsförfrågningar abonnemang:

Thomas Widén

Telefon: 0703-16 19 22
info@widen-strand-poppe.se

Oktoberfesten tar en
paus hösten 2020

Med anledning av corona blir vi tvungna att låta krogshowen Oktoberfest vänta till hösten 2021.

Vi satsar på en pandemianpassad julkonsert i december istället. Biljetterna till julkonserten släpps den första advent.

Mer information inom kort!

Länge Leve Folkparken

OBS!
Spelperioden i Vingåkers Folkets Park är flyttad till början av september. Förköpta biljetter kan bytas till en av de nya föreställningarna eller till någon av våra andra kommande uppsättningar.

Succén är tillbaka!
Länge Leve Folkparken!

Välkommen till en musikalisk folkparksshow som börjar i en tid då arbetarrörelsen anlade festplatser för folkliga nöjen, men också som en plats för politiska möten. Vår vindlande resa tar sin början i en folkpark på den svenska landsbygden i början på det glada 1920-talet och slutar i en nutid någonstans mellan fiktion och verklighet.

Vi följer folkets parks romantiska, svåra, ibland ekivoka och mytomspunna historia i en kavalkad av minnen varvat med Rock’n’Roll. För musiken har alltid varit central i folkparkerna från norr till söder och i vår föreställning speglar musiken årtiondena och vad som var just ”Rock’n’Roll”, då som nu.

Stig Karlsson, även kallad farfar, lever genom alla tidsepoker – tre generationer faktiskt – och slutar aldrig att älska sin Helga. Om de kommer att få varandra på slutet? Det vet bara Folkparken. Om den bara kunde tala…

Hela krogshowen är ca 2,5 timme lång, inklusive pauser.

Föreställningar i Vingåker 2020:

Lördag 5 september 18.00 – Slutsålt

Fredag 11 september 19.00

Lördag 12 september 18.00

(Insläpp för matgäster 90 minuter innan föreställning.)

Produktionen har flyttats till september 2020 med anledning av pandemin. Se information längre ned angående byte av redan köpta biljetter.

Folkparksbuffé:

Ugnsbakad gravad fjordlax smaksatt med chili och citrus
Vitlöks- och chilimarinerad helstekt fläskfilé
Örtmarinerad kycklingfilé
Potatisgratäng gratinerad med västerbottenost
Rosmarin-bakade rotfrukter
Gräddig konjaksspetsad grönpepparsås
Vår egengjorda bearnaisesås
Två sorters sallad
Smör och färskt bröd
Kaffe och kaka på maten

Vegetariskt alternativ:

Sötpotatisbiff med caschewnötter och ingefära
Kikärtsbiff med morot och vitlök (samt ägg)
Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost

Veganskt alternativ:

Morot- och linsbiffar
Rödbetsbiffar med linser och kikärtor

Vegetarisk eller vegansk buffé, samt eventuella allergier, måste föranmälas till oss minst tre dagar innan föreställningen via e-post:
musikochnoje@gmail.com

Baren är öppen!

Öl och vin serveras både till maten och showen.

Biljetter:

Show: 295 kronor

Buffé: 250 kronor

(Från 18 år.)

Boka biljett!

Produktionen har flyttats till hösten 2020 med anledning av pandemin. Vi ber er som har köpt biljetter till någon av vårens föreställningar att maila oss den bokningsbekräftelse ni fick vid köpet till: info@widen-strand-poppe.se – Glöm inte att i mailet ange vilken av de nya föreställningarna ni vill gå på.Välkomna på en oförglömlig folkparksfärd!
Premiär för nostalgisk folkparksshow


Bredden i musiken, från 20-talsdängor till tuggummipop, liksom bredden i sångsätt och spelstilar, gör det också till en föreställning som är rolig att göra för showgruppens medlemmar själva.
–Vi har så fruktansvärt roligt! Tanken är att det ska vara lättillgängligt och att publiken ska känna sig glad, säger Mia Poppe.Anna Mi Skoog, Katrineholms-Kuriren
Årets julshow bjuder på skratt och eftertanke

…julkonserten innehöll också mycket fart och fläkt. Inte minst när Mia Poppe gjorde entré i rollen som Tina Nordström. Hon fick sällskap på scenen av Ernst Kirchsteiger (Niclas Strand). (—) Men att få de två tv-personligheterna att hålla sams visade sig vara lättare sagt än gjort.Carina Bergius, Katrineholms-Kuriren
Musikalisk julshow med tv-tema i Folkets park

2019-12-03-Katrineholms-Kuriren-Julkonsert-2019

Som traditionen bjuder i Vingåker sedan tio år tillbaka bjuder familjerna Widén-Strand-Poppe in till julkonsert. Precis som förra året hålls evenemanget i Folkets hus. –Vi försöker ha ett tema varje år, och den här gången kom vi på att vi skulle göra showen som en tv-kväll på julafton, berättar Niclas Strand, skådespelare. Anna Mi Skoog, Katrineholms-Kuriren
Julkonsert 2019 Affisch
Julkonsert i Vingåkers Folkets Park!

Showgruppen Widén-Strand-Poppe bjuder åter in till en julkonsert full av traditioner och nya infall med sång, musikteater, skratt, humor och allt som hör julen till.

Även detta år ledsagar oss journalisten, programledaren och föreläsaren Katarina Hultling genom föreställningen, där även familjernas musikaliska barn framträder, inramat av den alltid lika tonsäkra WM-kören i vår mysiga folkpark.

Boka gärna vårt läckra julbord som serveras 90 minuter innan föreställningens början. Som vanligt är även vår bar öppen, där vi serverar glögg, vin, öl och alkoholfria alt.

Julkonserter 2019:

Föreställningar:

Lördag 7/12 klockan 16.00

Lördag 14/12 klockan 16.00

Söndag 15/12 klockan 16.00

Fredag 20/12 klockan 19.00

Lördag 21/12 klockan 16.00

Söndag 22/12 klockan 16.00

(För er som bokat julbord serveras det 90 minuter innan konserten börjar.)

Längd:

2 timmar inklusive paus.

Julbord:

Griljerad julskinka med senap
Gravad lax med hovmästarkräm
Janssons frestelse
Prinskorv
Köttbullar
Sillpotatis
Inlagd sill med rödlök, torkade blåbär och örter
Senapssill
Ägghalvor med räkor
Grön- och rödkålssallad med citrus
Linas rödbetssallad
Ostbricka med marmelad och frukter
Tre sorters bröd
(Dryck och kaffe ingår inte.)

Specialkost?

Vänligen kontakta Heidi på telefon: 070-824 94 75

Baren är öppen!

Öl, vin och glögg serveras både till maten och konserten.

Biljetter:

Vuxen: 295 kronor

Under 18 år: 150 kronor

Julbord: 250 kronor

Klicka här för att boka biljett

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se

Varmt välkomna att riktigt komma i julstämning tillsammans med oss i Vingåkers Folkets park!

Recension Oktoberfest 2019

De kan konsten att spela upp till fest och få med alla på tåget, det måste man säga. (—) Det är en show som aldrig riktigt vill ta slut. Nu vill det bara till att Vingåkersborna överger tv-apparaterna för en kväll och pallrar sig ner till folkparken. För det förtjänar det här gänget av proffsiga underhållare.Per Hellgren, Katrineholms-Kuriren
Amatörer och proffs gör musikal tillsammans

Amatörer och proffs gör musikal tillsammans

– Det är fantastiskt att kommunen erbjuder barnen gratis teaterskola. Alla barn som ville var välkomna, säger Niclas Strand. (—) Förhoppningen är en stor publik och att projektet med sommarlovslediga barn ska bli ett återkommande projekt. I förlängningen vill han gärna se mer sagor i parken, med högläsning, teater och andra relaterade aktiviteter.Stina Järperud, Katrineholms-Kuriren
Reskamraten 2019

Reskamraten affisch

”Reskamraten” av H.C. Andersen

Under ett par magiska sommarveckor förvandlas Vingåkers Folkets Park till Sagoparken i Vingåker, när vi spelar musikalisk familjeteater med nyskriven musik för åldrarna 3-103 år.

Ska den förhäxade prinsessan någonsin bli god? Kommer det otäcka bergatrollet besegras? Följ med Johannes på sin äventyrliga vandring i den vida världen med sin reskamrat, i sökandet efter svar..

Musik, mystik och dramatik i H.C. Andersens saga om att godhet alltid lönar sig. Ty hjälper du någon så får du själv hjälp tillbaka – om än från oväntat håll..

Medverkande:

Widén-Strand-Poppe
Göran Thorell
Ida Wadman
Ruben Lundström
och en stor ensemble

Spelperiod:

17 juli – 28 juli 2019

i Vingåkers Folkets Park

Föreställningar:

Onsdag-Fredag kl. 18.00

Lördag-Söndag kl. 15.00

(Insläpp en timme innan föreställning.)

Biljetter:

Enkelbiljett: 150 kr

Familjebiljett: 500 kr

(4 personer)

Längd:

Föreställningen består av en akt på ca 60 minuter.

Friluftsteater och ostadigt väder

Föreställningen spelas på vår vackra utomhusscen i parken. Vid ostadigt väder är det bra om man har med sig en regnjacka. Vid ösregn måste vi tyvärr ställa in och de som har förköpt biljetter erbjuds att komma till en annan föreställning eller att få tillbaka pengarna för sina biljetter.

Förtäring:

Ni som vill njuta av vår fina park, där både café med go-fika och den klassiska korvkiosken har öppet, är välkomna hit en timme innan föreställningens början.

Biljettförsäljning

Du kan köpa biljett direkt i entrén en timme innan föreställningen (kontant eller Swisch), eller klicka på knappen nedan för att förboka biljetter.

Klicka här för att förboka biljett

Gruppbokningar:

Grupper på över 30 personer och bussresor
är välkomna att reservera biljetter via e-post:
info@widen-strand-poppe.se


”Vi vandrar tillsammans
och är varandras reskamrat!”
Nostalgi och framåtblick i ny show om folkparken

Historien berättas med premiär på lördag i ord och toner i Vingåkers Folkets park, i showen ’Länge leve folkparken’. På scenen finns folkparkens alla attribut; björken, det röda planket, de kulörta lyktorna, och så artister som framför en kavalkad av låtar från näst intill ett sekel av folkparkshistoria..Carina Wising, Katrineholms-Kuriren

Julkonsert i Vingåkers Folkets Park!

Vi firar 10-årsjubileum med en ny julshow med julstämning, julhumor, jultänkvärdheter och förstås massor av julmusik!

Årets gästartist är programledaren Katarina Hultling som även varit med förr om åren och därför är den perfekte ledsagaren för tillbakablickar ur vårt numera gigantiska jularkiv. Dessutom återkommer våra musikaliska barn i olika konstellationer och förstås den alltid lika tonsäkra WM-kören.

Nytt för i år är att vi har flyttat upp till Vingåkers Folkets Park där konserten ramas in av den årliga julmarknaden som innehåller allt som hör en riktigt julmarknad till. I caféet erbjuds även hembakta läckerheter och julsmörgåsar med glögg, öl och vin därtill – eller kanske ett alkoholfritt alternativ?

Varmt välkomna att riktigt komma i julstämning tillsammans med oss i Vingåkers Folkets park!


Julkonsert 2018:

Lördag 15/12 klockan 16.00

Lördag 15/12 klockan 19.00

Söndag 16/12 klockan 16.00

Söndag 16/12 klockan 19.00

Boka biljetter här:
På Ticketmaster

..eller titta förbi och köp direkt i Vingåker på..
OKQ8 Vingåker, Storgatan 45, 0151-10260
..eller skicka ett mail till: boka@widenmusic.se

Vi ses i Vingåkers Folkets Park!

Julkonsert 2017!
Packa väskan och låt oss ta dig med på en julresa utöver det vanliga! För 9:e året i rad bjuder vi in till julkonsert i Ekbackskyrkan i Vingåker och årets tema är resandet i alla dess former – något som de flesta av oss kan relatera till i juletider.. Gästartist för året är komikern och estradören Mikael Riesebeck och som vanligt flankeras vi av WM-kören och barnen WSP!

Föreställningar december 2017:

Fredag 15/12 klockan 19.00

Lördag 16/12 klockan 16.00

Lördag 16/12 klockan 19.00

Söndag 17/12 klockan 16.00

Boka din biljett här:
Ticketmaster

OKQ8 Vingåker, Storgatan 45, 0151-10260
..eller skicka ett mail till: boka@widenmusic.se


Välkommen!

Nöjeskryss på Vingåkers Hotell


I september 2017 kastar vi på allmän begäran åter loss alla musikaliska tampar och ger oss ut på nöjeskryss från kajplatsen vid Hotellet i Vingåker!
Stig ombord på vårt kryssningsfartyg för en kväll och upplev en klassisk Ålandskryssning från utresa till landgång. Musikfrågesport med fina priser, underhållning, sketcher, schlager, country, rock, dansband och SHOW!
Vi rekommenderar Showpaketet, som inkluderar vår läckra kryssningsbuffé (inkl. dessert och kaffe) och de bästa platserna i lokalen för 475kr!
Du kan också boka endast föreställning för 250kr och komma ombord strax innnan vi lägger ut.
Showen är ca 2 tim. inkl. paus med möjlighet att köpa kaffe, vin och öl.

Avgångar 2017:

Lördag 2 september 19.00

Lördag 9 september 16.00 & 19.00

Söndag 10 september 16.00

Lördag 16 september 16.00 & 19.00

Söndag 17 september 16.00

Incheckning:

Matgäster 1,5 tim och endast föreställning 20 min innan avgång.


Efter två år i torrdocka drar de på sig sjömanskostymerna och lägger ut igen. Den 2 september är det nypremiär för krogshowen ”På nöjeskryss”, på Vingåkers hotell.Carina Bergius, Katrineholms-Kuriren
Välkommen ombord!

Krogshow i Vingåkers Folkpark

Våren 2017 sätter vi upp en av våra populära krogshower i anrika Vingåkers Folkpark, som de senaste åren kärleksfullt har återställts till sin forna glans. ”50 år med Svenktoppen” spelas i månadskiftet mars-april, följt av ”Nöjeskryss” till hösten – även den i Vingåker! Läs mer här nedan och ladda ner PDF-er med information genom att klicka på bilderna.

Välkomna!


Boka din biljett här:

Ticketmaster

Se kvällens meny här:

Svensktoppsmenyn

Läs mer om föreställningen här:

Katrineholms-Kurirens artikel Vingåkers Tidnings recension

Julkonsert i Ekbackskyrkan 2016

A4JPGV2

Julkonsert 2016

Välkommen till årets julkonsert i Ekbackskyrkan i Vingåker!

Årets gästartist är Roberto Gonzalez och dessutom hör vi som vanligt WM-kören och barnen WSP!

Boka och hämta ut biljetter på OKQ8 i Vingåker: 0151-10260

Välkomna!

WSP-julkonsert-tiden-2016

Sjöråa på Säfstaholms slott

kk-2016-07-30-wsp-sjoraa-web

I generös sommarsol sitter en välkänd kvartett och ska precis inleda repetitionerna inför föreställningen ”Sjöråa på slottet”. Det är Mia Poppe, Niclas Strand, Johanna och Thomas Widén som tillsammans med VM kören kommer att ge föreställningen vid fem tillfällen helgen 19-21 augusti.Klas-Göran Bäck, Katrineholms-Kuriren
julkonsert-vingaker-titel

För 7:e året i rad bjuder vi in till traditionell julkonsert med bekanta musikaliska
julpärlor blandade med humor, allvar och ett överflöd av julstämning i
Ekbackskyrkan i Vingåker. Även i år medverkar TV-profilen Katarina Hultling
som hedersgäst, liksom WM-kören och barnen Widén-Strand-Poppe.

Årets tema är julfirande i andra länder genom en svindlande resa med
nedslag på olika ställen på “Julgloben” där vi till slut
landar i traditionerna hemmavid med Hultlings värmande
tankar, reflektioner och berättelser.

julkonsert-vingaker-kulor

Föreställningar i Ekbackskyrkan i Vingåker:

Fredag 19 december 19.00
Lördag 20 december 16.00 och 19.00
Söndag 21 december 16.00

Inträde:

Vuxna: 170 kronor
Skolungdom: 80 kronor

Förköp:

Vingåkers bibliotek
OKQ8 Vingåker

julkonsert-vingaker-medverkande

Varmt välkomna och god jul och gott nytt år!

Widén-Strand-Poppe

streck


widen-strand-poppe-logo-liggande

PROFFSIG OCH SNYGG NOSTALGI

…musiken är förstås nummer ett och kvartetten består av bra sångare och musiker. Poppe, Strand och Widéns har gjort ett snyggt urval med blandning som visar hur mycket bra musik det fanns och hur väl den står sig.Lena Svensson - Barometern-OT

 

NYSKRIVEN KROGSHOW MED 70-TALS-TEMA!

Lagd Lugg Ligger!

Turnéplan våren 2014:

Juringeskolan, Stockholm-Segeltorp

Lördagen den 1 mars klockan 19.00

Vingåkers Hotell, Vingåker

Fredagen den 14 mars klockan 19.00
Lördagen den 15 mars klockan 19.00
Fredagen den 21 mars klockan 19.00
Lördagen den 22 mars klockan 19.00

Förköp biljetter på: OKQ8 Vingåker.

Hedenborg, Svärdsjö

Lördagen den 29 mars klockan 18.00

Förköp biljetter på: Dojs & Tojs i Svärdsjö, Ahlsells i Falun.

Via den här länken kan du lyssna på smakprov och läsa mer om vår nya krogshow!

Välkomna!

Widén-Strand-Poppe

SAMSPELT OCH UPPSLUPPET I JULKONSERT

Några som brukar klara balansgången mellan humorn och allvaret i sina julkonserter är de båda paren Niclas Strand och Mia Poppe och Thomas och Johanna Widén som sedan flera år tillbaka har skapat en tradition med julkonserter i Ekbackskyrkan i Vingåker. Catarina Nitz - Katrineholms-Kuriren

 

50 ÅR MED SVENSKTOPPEN

I en musikalisk föreställning, som sträcker sig från 60-tal till nutid, får vi följa ett par som är besatta av radioprogrammet Svensktoppen. Dialogen består till stor del av låttitlar, men även historiska fakta från de fem decennier som föreställningen speglar.

Radion ändrar utseende, kläderna likaså, men paret åldras inte.

De är lika odödliga som Svensktoppsmusiken.

Kvartetten Widén–Strand–Poppe skapar en nostalgisk och lustfylld musikalisk resa med nytänkande tonsäkra arrangemang och farsartade scener som bjuder på många skratt och minnen. Naturligtvis sjungs de bästa låtarna som passerat revy i Svensktoppens historia, från den första tonen fram till dagens lista. Krogshowen hade premiär på restaurang Kirin i Segeltorp i januari 2013

Konceptet är att publiken äter mat innan föreställningen och ser den första akten (ca 50 min). I pausen (ca 20 min) serveras kaffe inför den andra akten (ca 45 min). Showen, som består av fem tablåer, kan även delas upp i fem stycken 20 minuter långa akter för att passa just ert event.

Vi behöver en scen som är minst 4 meter bred och 3 meter djup.
Scenografi, ljud och ljus har vi med oss.

Klicka här för att ladda ner all information som .pdf

Klicka här för att se och höra mer av oss.

widen-strand-poppe-logo-liggande

Hör en inspelning av krogshowen “50 år med Svensktoppen” från Vingåkers Hotell, påsken 2013, till Sven Hulténs bilder.

FAMILJÄR SCHLAGERFEST

Det är märkvärdigt hur schlagers kan vara en sådan sammanhållande länk. Kvartetten Widén, Strand och Poppe har hittat en minsta gemensamma nämnare i sin krogshow 50 år med Svensktoppen. Det är mitt i prick, och alla åldrar får sitt. Lena Svensson, Barometern-OT

STORT SUG EFTER SVENSKTOPPEN!

Ni som missade vår krogshow i februari får skynda er
så ni inte missar chansen den här gången också!
Det är en strykande åtgång på biljetterna!
Jättekul!!

Widén Strand Poppe

Läs mer här.

EXTRA FÖRESTÄLLNINGAR I VINGÅKER

Tack vare den stora efterfrågan har vi beslutat att ge två extra föreställningar
av krogshowen ”50 år med Svensktoppen” på Vingåkers Hotell.

Dessa blir:

Torsdag den 28 mars kl. 19.00 (Middagen serveras kl. 18.00) samt
Fredag den 29 mars kl 19.00 (Middagen serveras kl. 18.00)

Middagsbiljett: 350 kr. (inkl. middag och kaffe)
Barbiljett: 200 kr. (endast showen)

Biljetter finns på Vingåkers bibliotek tel. 0151-191 90 och OKQ8 Vingåker tel. 0151-102 60

Vi ser fram emot två lika härliga kvällar som de tidigare på Vingåkers Hotell!

Widén Strand Poppe

SVENSKTOPPAR LYFTE HOTELLGOLV

Mest av allt var det ändå samspelet mellan kvartetten på scenen och den både partysugna och allsångshungriga publiken som gjorde kvällen till den helt oväntade men ack så häftiga upplevelsen som ”50 år med Svensktoppen” blev.
Urban Århammar, Vingåkers Tidning